|
Nieuws
Nieuws

Nieuws

  Bladzijde 1 / 4  
Dokter Buruklar heeft recent het team vervoegd

Dokter Buruklar heeft recent het team vervoegd

Dokter Buruklar heeft recent het team van Brussels Eye Doctors vervoegd. Zij is een cornea specialiste en heeft net een fellowship in het UZ – Antwerpen beëindigd . Op het virtueel congres Opthalmologica Belgica 2020 (OB 2020), dat plaats vond op 27 November tot 29 November, heeft zij een presentatie gegeven over het onderwerp ‘An update on...

Coronavirus : heropstarten van de consultaties

Coronavirus : heropstarten van de consultaties

Beste patiënten,

Wij willen u informeren dat we vanaf 4 Mei 2020 de consultaties in onze praktijk gradueel mogen heropstarten.

Dit mits de naleving van strikte maatregelen die in acht genomen moeten worden om de verspreiding van het Coronavirus te vermijden.

Concreet:

Vanaf 4 Mei 2020 zullen er dagelijks 2 oogartsen consulteren (in plaats van 4 à...

Coronavirus

Coronavirus

In de context van de maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het Coronavirus te vermijden is de volgende richtlijn van kracht: Alle niet-urgente afspraken worden verzet.

Voor die patiënten met een urgent oftalmologisch probleem of waarvoor continuïteit van de zorgen essentieel is, wordt opvang verzekerd, volgens een permanentie. Wel...

Coronavirus

Coronavirus

In het kader van de huidige Coronavirusproblematiek, raden Dr. Vryghem en zijn team aan alle oudere en/of zieke patiënten die een niet-dringende afspraak hebben, om hun afspraak uit te stellen.

Congres in Marrakech

Congres in Marrakech

Op vrijdag 21 februari 2020 gaat Dokter Vryghem deelnemen aan het 24ste ESCRS Winter Meeting in Marrakech. Het congres vindt plaats in Mövenpick Hotel Mansour Eddahbi & Palais des Congrès.

Tijdens de cornea dag is Dokter Vryghem de moderator van sectie 2 met als thema “Management of Corneal Complications after Refractive Surgery”.

Tevens gaat hij...

Chirurgische behandeling van Keratoconus-patiënten

Chirurgische behandeling van Keratoconus-patiënten

Dr Vryghem gaat op vrijdag 13 september 2019 naar Parijs voor de expert meeting “Surgical Management of Keratoconus patients”. Dit congres wordt voor de 11ste keer georganiseerd door Dokter Vryghem en brengt alle wereldwijdse keratoconus experts samen. De vergadering gaat door net voor het Europees ESCRS congres te Parijs, Paris Expo, Porte de...

BSCRS -OBAO-BSONT Spring Meeting

BSCRS –OBAO-BSONT Spring Meeting

Op 25 mei 2019 heeft Dokter Vryghem deel genomen aan de BSCRS –OBAO-BSONT Spring Meeting in het Congrespaleis te Luik. Hij werd uitgenodigd om als chirurg live zijn techniek te demonstreren. Hij heeft met behulp van een Nanoseconde Laser cataract micro-incision bimanual phako chop surgery uitgevoerd in het CHU ziekenhuis Sart-Tilman.

Daarnaast...

ESCRS 2018

ESCRS 2018

Dokter Vryghem gaat deel nemen aan het 36ste Congress of the European Society of Cataract and Refractive Surgeons dat plaats vindt van 22 september tot 26 september in Wenen, Oostenrijk.

Op zaterdag 22 september neemt Dr Vryghem deel aan een instructional course waar aan de hand van video’s het volgende onderwerp besproken wordt “LASIK: basic...

Congres India samenvatting

Congres India samenvatting

Op 1 en 2 juni 2018 heeft Dokter Vryghem deel genomen aan het 12de internationale congres on Advances in Ophthalmology te Mumbai, India.

Daar heeft hij een nearly live surgery uitgevoerd voor een publiek van 2500 Indische oogartsen. Hiermee heeft hij zijn techniek ‘Blind Chopping: how to manage small pupils without pupil expanding devices’...

Surgical Management of Keratoconus Patients

Surgical Management of Keratoconus Patients

Dr. Vryghem organiseert de 10de editie van de Expert Meeting over “Surgical Management of Keratoconus Patients”, “10 recommendations of experts in the surgical management of keratoconus for less experienced surgeons” op vrijdag 21/9/18 in Wenen.

  1 | 2 | 3 | 4  Page suivante
  Bladzijde 1 / 4  
BRUSSELS EYE DOCTORS, SINT-MICHIELSLAAN 12-16, 1150 BRUSSEL – TEL. + 32 2 741 69 99